OVER MEZELFIk ben Roel Van Dooren. Ik ben geboren in 1985 te Dendermonde, eveneens mijn woonplaats. Daar woon ik samen met mijn vrouw en onze kat Magia. Al vele jaren ben ik bezig met fotografie. Ik heb veel geleerd door boeken te lezen en ook veel geleerd door de dingen uit te proberen. Ik heb nooit enige opleiding gevolgd. Nachtfotografie is mijn favoriete onderwerp, zoals jullie kunnen zien op de website. Al doe ik af en toe wel een communie –of trouwreportage. (natuurlijk zijn reportages van andere onderwerpen ook mogelijk) Jullie kunnen de reportages vinden in de portfolio.

Mijn fototas
Ik fotografeer met een Nikon D7100. Deze wordt gebruikt met een Tamron 18-270 3.5-6.3 en een Sigma 50-150 2.8 objectief. Ook een Tamron 11-18 breedhoeklens bevind zich in mijn fototas. Een externe flitser, een afstandsbediening en een degelijk statief vervolledigen het lijstje.

Over de website
Ik heb deze website samen met mijn broer gemaakt. We hebben er veel werk aan gehad. De website zal regelmatig geupdate worden. De nieuwe foto’s staan meestal achteraan in de gallerij.

Nota: Soms kan mijn bijnaam tractis zich op één van de foto’s bevinden

Dank aan Dymphna om de tekst na te kijken. Dank aan Robby om deze mooie foto te nemen.