OVER MIJ

[one-third] VERSION FRANCAIS

nieuwOver mezelf
Ik ben Roel Van Dooren. Ik ben in 1985 geboren te Dendermonde en mijn woonplaats is Buggenhout. Al vele jaren ben ik bezig met fotografie. Ik heb veel geleerd door boeken te lezen en ook veel geleerd door te dingen uit te proberen. Ik heb nooit enige opleiding gevolgd. Nachtfotografie is mijn favoriete onderwerp, zoals jullie kunnen zien op de website. Al doe ik af en toe wel een communie –of trouwreportage en neem ik ook foto’s van andere onderwerpen.

Mijn fototas

Ik fotografeer met een Fujifilm Finepix S5 pro, een fototoestel met dezelfde body als de welgekende Nikon D200. Deze wordt gebruikt met een Sigma 18-50 2.8 en een Sigma 50-150 2.8 objectief. Ook een Tamron 11-18 breedhoeklens en een Nikon 70-300 telelens bevinden zich in mijn fototas. Een externe flitser, een afstandsbediening en een degelijk statief vervolledigen het lijstje.

Over de website
Ik heb deze website samen met mijn broer gemaakt.  We hebben er veel werk aan gehad. De website zal regelmatig geupdate worden. De nieuwe foto’s staan steeds vooraan in de gallerij. Deze website zal alleen nachtfotografie bevatten. Daarom ook de naam PICTURE THE DARK.   

foto: Davy Mannaert